«Dette er et mirakel for hele familien min»

"Dette er et mirakel for hele familien min"

Salimas historie

Salima var kjent som den blinde damen i landsbyen. Som en bestemor til tre, følte hun seg forferdelig da hun ikke var i stand til å hjelpe til med daglige gjøremål siden hun slet med synet. Det eneste hun kunne gjøre var å holde de små babyene. I det øyeblikket de ble voksne nok til å kunne gå og krype rundt, ble det for farlig å la de små være hjemme igjen med bestemoren. Salima klarte ikke se, og klarte derfor ikke passe på barna.

Dette resulterte i at av de eldre barnebarna måtte være hjemme fra skolen for å passe på bestemoren sin når moren var borte fra huset. Alt dette endret seg da hun ble tatt med til vår samarbeidene øyeklinikk Kwale Eye Centre, for å bli operert for grå stær.
«Jeg gleder meg til å komme hjem for å se mitt yngste barnebarn for første gang, hjelpe datteren min og la barnebarnet mitt dra på skolen. Dette er et mirakel for hele familien min».

Vi du være med å støtte dette viktige arbeidet, gi oss gjerne et bidrag på Vipps til Right to Sight Norge, eller til vårt kontonummer.

Les også