Foreldreløse og blinde Meshack drømmer om å bli avdokat

Foreldreløse og blinde Meshack
drømmer om å bli advokat

Meshacks historie

Meshack ble blind i en alder av 5 år som følge av en hjernehinnebetennelse. Han vokste opp uten en far, og da moren fikk seg en ny mann godtok han ikke Meshack fordi han var blind og dårlig til bens. Derfor ble han og moren jaget bort, og de søkte ly hos bestemoren til Meshack. 

Noen år senere døde moren hans, og omsorgen av han ble overlatt til onklene hans som ser på han som en byrde. Venneforeningen fant Meshack, og ønsket å hjelpe han med utdanning fordi ingen i hans familie hadde gode nok økonomiske utgangspunkt til å ha råd til skolegang. Right to Sight sørget for alt fra skoleuniform til transport til og fra skolen.

For Meshack har ikke skoleårene vært enkle. Grunnet dårlig immunforsvar har han lidd mye, fra lungebetennelse til malaria og tuberkulose. Etter hans vanskelige barndom sliter han mye, men får god oppfølging gjennom rådgivning på skolen. Han foretrekker å bli på skolen i skoleferier for ikke å gå glipp av mat og for å få sove godt. Han tok det siste året om igjen i håp om å forbedre karakterene sine, da hans største drøm er å bli advokat slik at han kan hjelpe andre.

Vil du hjelpe ungdommer som Meshack? Du kan VIPPSE en valgfri sum til 81156 eller støtte vår Venneforening

Les også