Over 6000 har fått hjelp med synet!

Resultatene fra vårt arbeid i 2014 er klart og vi er glade for at over 6000 personer har fått øyeundersøkelser, behandlinger og operasjoner fra våre partnere ved Innovation Eye Centre og New Nyanza Provincal Hospital i Kenya!

I sum har ca. 4000 personer mottatt undersøkelser, behandlinger og/eller øyeoperasjoner ved hjelp av Right to Sights outreach-program i samarbeid med Innovation Eye Centre i Kissi. Ca. 280 pasienter har blitt operert for grå stær.

I tillegg har ca. 2000 personer blitt diagnostisert med ulike øyelidelser gjennom vårt outreach-program i samarbeid med New Nyanza Provincial Hospital i Kisumu. Ca. 270 pasienter har blitt operert for grå stær.

Right to Sight har bidratt med økonomisk støtte til utgiftene knyttet til outreach-virksomhet, utstyr og innkjøp av behandlingsutstyr til våre partnersykehus, lønn til lokalt ansatte som gjennomfører outreach-virksomhet og sist, men ikke minst, støtte til øyeoperasjoner for dem som ikke har råd til det.

Gode planer for 2015

Vi takker alle som har støttet arbeidet vårt i 2014 og gleder oss til et nytt år med nye prosjekter. Blant annet har vi et nytt samarbeidsprosjekt som sikrer øyeleger utdanning i den viktige SICS-operasjonen, som på en effektiv måte fjerner grå stær.

Vil dere støtte Right to Sights arbeid for å utrydde blindhet som kan behandles? Send RTS til 249 (250,-) og gi ett menneske synet i gave.

Les også