Kollekt donert til Right to Sights fotballprosjekt

Våren 2015 innledet Norway cup og Right to Sight Norge et samarbeid for å kunne gi tidligere sterkt synshemmede eller blinde barn mulighet til å kunne delta på Norway Cup.

I den forbindelse ble kollekten fra årets sportsgudstjeneste gitt til Right to Sights fotballprosjekt. For den summen vi har mottatt kan vi få utført nærmere 20 øyeoperasjoner!

Vår samarbeidspartner i Kisii i Kenya, dr. Dan Kiagi, støtter entusiastisk opp om prosjektet og han har allerede funnet 4 tidligere sterkt synshemmede/ blinde barn som spiller fotball og svært gjerne vil delta på Norway cup. Trener for laget er også på plass. Vi er optimistiske og håper på deltagelse på Norway Cup i 2016.

Ønsker du å støtte Right to Sights arbeid med å tilby videreutdanning til øyeleger for behandling av grå stær kan du sende en tekstmelding til 2490 med kodeord RTS. Du donerer NOK 250 per sms. Du kan gi valgfritt beløp ved å benytte vårt kontonummer: 6039.08.25911.

Se gjerne Right to Sights film som viser hvor stor betydning vårt arbeidet har for barna som blir operert for grå stær: http://dbtv.no/4383654966001

Les også